Spoločenská zodpovednosť firiem - firemná investícia - Majdúchová, Helena, 1963-
Podstata spoločenskej zodpovednosti firiem, príbuzné pojmy. Oblasti prejavov zodpovedného podnikania firiem - ekonomická, sociálna, environmentálna. Výhody a prekážky spoločensky zodpovedného podnikania. Spoločensky zodpovedné podnikanie prináša pozitívne výsledky firmám aj spoločnosti. Možné prekážky implementácie zodpovedného podnikania.