Etika podnikania v hotelierskom sektore - Morong, Stanislav
Informácia o Etickom kódexe sociálnej zodpovednosti pre podniky v odvetví hotelierstva. Zásady riadenia ľudských zdrojov a vzťahov na pracovisku. Podniky v sektore hotelierstva musia zvyšovať úroveň rovnosti šancí mužov a žien a do pracovných kolektívov prijímať osoby znevýhodnené na trhu práce. Politika komunikácie a informovanosti zamestnancov pre dosiahnutie priaznivej bilancie lojality pracovníkov. Opatrenia prijaté podnikom na vytvorenie prostredia lojality zo strany zamestnancov prinášajú pre podnik ekonomické a sociálne výhody. Systém výberu a prijímania zamestnancov v hotelierskom sektore.