Význam a aspekty morálneho vodcovstva - Mosná, Jaroslava
Význam uplatňovania etických a morálnych hodnôd v podnikovon riadení. Morálny kapitál ako nová dimenzia moderného manažmentu. Morálny kapitál vedie manažérov pri rozhodovaní a riadení podnikových zdrojov správnym smerom. Nemenej dôležitý je aj pri vedení ľudí. Význam morálneho vodcovstva. Sociálna zrelosť ako základ morálneho vodcovstva. Význam tímovej morálky na pracovisku, sociálna zodpovednosť. Etické a morálne riešenie problémov v podniku.