XII. Poľsko-slovensko-ukrajinský vedecký seminár - Sodomová, Eva
Informácia o dvanástom medzinárodnom poľsko-slovensko-ukrajinskom vedeckom seminári pod názvom Porovnávacie analýzy sociálno-ekonomických dôsledkov transformačných procesov v krajinách strednej a východnej Európy. Seminár sa konal v poľskom kúpeľnom mestečku Krynica v dňoch 7.-10.11.2005.