Podnikatelia a korupcia - Nechala, Pavel
Výsledky prieskumu verejnej mienky, realizovaného agentúrou Focus v marci 2006, týkajúceho sa korupcie a protikorupčných opatrení v podnikoch na Slovensku. Príspevok približuje tiež aktivitu viacerých súkromných subjektov pri presadzovaní protikorupčných opatrení v podnikaní - Protikorupčná charta. Iniciátori korupčného správania. Korupčné správanie v procese verejného obstarávania.