Demokracia je služba všetkým občanom - Číž, Miroslav
Stručný náčrt hodnotových systémov a priorít bývalej a súčasnej vlády. Konfrontácia názorov súčasnej a bývalej vlády pri schvaľovaní Programového vyhlásenia vlády SR. Stručná definícia rozdielnych hodnotových systémov, z ktorých pri riešení problémov slovenskej spoločnosti vychádzala minulá vláda, a o ktoré sa opiera súčasná vláda.