E-learning na Fakulte hospodárskej informatiky - Trochanová, Hana
Skúsenosť autorky článku s e-learningom a blended learningom na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Elektronické vyučovanie v programových systémoch Moodle, Eden a Caroline. Pohľad učiteľa na e-learning. Pohľad študenta na e-learning. Možnosti a výhody e-learningu. Odkaz na webové stránky.