Znalostné systémy vo vzdelávaní - Rakovská, Eva, 1963-
Pužitie znalostných systémov v oblasti testov a ich vyhodnocovania. Praktické príklady. Výhody takéhoto prístupu ku skúšaniu študentov. Použitie znalostných systémov v oblasti samovzdelávania, zaškolovania zamestnancov a vyhľadávania informácií. Prínosy používania znalostných a expertných systémov vo vzdelávaní.