Vývojové prostredia na návrh informačných systémov vyučovaných na univerzitách v Slovenskej republike - Blahušiak, Martin
Analýza súčasného stavu nástrojov automatizácie projektovania na fakultách vysokých škôl s akreditovaným študijným programom informatiky. Charakteristika a aplikácia vývojových prostredí: 1. Oracle9i Designer, 2. Oracle9i Forms Developer, 3. MS Visio 2000 Enterprise Edition, 4. Rational XDE Developer Plus.