Miesto a postavenie produktového manažéra - Strhan, Rastislav, 1968-
Definovanie pojmu a funkcie produktového manažéra. Jeho úlohy a povinnosti, účasť v rozhodovaní a postavenie v hierarchickej štruktúre. Produktové manažérstvo ako organizačná forma marketingových a odbytových činností. Rôzne formy organizačného riešenia rozhodovania o produktoch. Formy organizačného začlenenia produktového manažérstva.