Problémy návrhu internetových aplikácií - Russev, Roman
Hlavné oblasti budúceho rozvoja globálnej počítačovej siete Internet: rozvoj chrbticovej infraštruktúry, nové technológie "posledného bodu", mobilné zariadenia, nové vývojové prostredia. Problémy súčasnej siete Internet: rôznorodosť operačných systémov, zvýšené nároky na bezpečnosť, rôznorodosť programových prostredí, neexistencia štandardizovanej metodológie, špecifické požiadavky zadávateľov a používateľov.