Vplyv amerického spôsobu života na mladých ľudí - Vokounová, Dana, 1962-
V októbri 2003 uskutočnili študenti Obchodnej fakulty prieskum medzi študentami stredných a vysokých škôl v troch vybraných mestách. Cieľom prieskumu bolo zistiť, aký vplyv má americká kultúra na spôsob ich života. Z výsledkov prieskumu vyplýva, že americká kultúra ovplyvňuje sôsob života mladých ľudí a oni sú si toho vedomí.