Hodnotenie a IKT - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza kontroly kvality vzdelávania a možnosti využitia informačných technológií na jej zvýšenie. Nedostatky preverovania a hodnotenia študentov. Validita a reliabilita merania správnosti odpovede študentov. Odporúčania na zvýšenie efektívnosti skúšania a hodnotenia študentov. Vyučovanie ako riadiaci systém. Návrh možného informačného systému určeného na automatické testovanie študentov. Navrhovaný systém ako jedna zo zložiek systému riadenia kvality na školách.