Skúsenosti z projektu Cvičná firma pre absolventov - Velichová, Ľudmila
Rekvalifikačný kurz Cvičná firma pre absolventov stredných a vysokých škôl pomáha nezamestnaným zaradiť sa do pracovného života. Čo ponúka tento rekvalifikačný kurz. Skúsenosti autorky článku ako lektorky tohto kurzu.