Účtovné výkazy ako súčasť účtovnej závierky v podvojnom účtovníctve - porovnanie slovenskej právnej úpravy s úpravou podľa IAS/IFRS - Gogová, Monika
Účtovné výkazy podľa slovenskej právnej úpravy. Obsah a štruktúra účtovných výkazov: 1. Súvaha, 2. Výkaz ziskov a strát, 3. Poznámky, 4. Prehľad peňažných tokov. Účtovné výkazy podľa IAS/IFRS: Súvaha; výkaz ziskov a strát; výkaz o zmenách vo vlastnom imaní; výkaz peňažných tokov; poznámky.