Dilemata etiky podnikání - Vaněk, Jiří
Dilemy etiky podnikania - dilema medzi svedomím a konkrétnou povahou verejnej mienky, dilema medzi slobodou podnikania a obmedzeniami etických princípov, dilema krátkodobých a dlhodobých cieľov.