Etické aspekty dôchodkovej reformy - Vravec, Ján
Ekonomický, sociálny a etický rozmer dôchodkovej reformy na Slovensku. Opodstatnenosť verzus bezdôvodnosť dôchodkovej reformy. Prevádzka systému dôchodkového zabezpečenia zabezpečovaná štátom verzus súkromným sektorom. Spôsob financovania - priebežný verzus kapitalizačný systém financovania, ich pozitíva a negatíva.