Erotický a pornografický průmysl a etika podnikání v této oblasti - Záthurecký, Viliam
Etika podnikania v erotickom a pornografickom priemysle je veľmi citlivým pojmom. Odpoveď na základné otázky tohto tabuizovaného odvetvia. Klasifikácia a pojmy. Krátka analýza vrátane výsledkov a doporučení pre zodpovedné orgány.