Slovenský trh s diamantami - Bocanová, Mária
Marketing v obchode s diamantami. Slovenský gemologický inštitút (SGI) a jeho zameranie. Marketing SGI. Nástroje marketingovej komunikácie. Reklama. Public relations. Osobný predaj. Priamy marketing.