Zabezpečovanie kvality a trendy v oblasti motorových palív - Jurkovičová, Lujza
Oblasť motorových palív. Vývoj petrolejárskeho priemyslu vo svete v roku 2005. Vývoj petrolejárskeho priemyslu a obchodu na Slovensku v roku 2005. Zabezpečovanie kvality a trendy v oblasti motorových palív. Faktory ovplyvňujúce kvalitu produktov poskytovaných predajcami pohonných hmôt. Predajné miesto čerpacej stanice.