Súčasný stav a budúcnosť kódovania tovaru - Kačeňák, Igor
Súčasný stav v oblasti kódovania tovaru vzhľadom na logistiku. Systém EAN. Budúcnosť kódovania predstavuje radiofrekvenčný čip RFID, ktorý je zatiaľ handicapovaný vysokou výrobnou cenou. Technológia RFID (Radio Frequency Identification). Praktické aplikácie RFID.