Prínosy modelu výnimočnosti EFQM Excellence Model - Karkalíková, Marta
Ak organizácie chcú úspešne podnikať a dosahovať zisk sú nútené zaviesť a udržiavať systém manažérstva kvality. Model podnikateľskej výnimočnosti EFQM (Európska nadácia pre manažérstvo kvality). Model EFQM Excellence Model bol vytvorený ako primárny rámec pre hodnotenie a zlepšovanie činnosti organizácií. Prínosy modelu výnimočnosti EFQM. Samohodnotenie.