Kvalita v zdravotníctve - Bílý, Matej
Zákon č. 578/2004 Z.z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Systém manažérstva kvality adaptovaný v zdravotníctve a jeho certifikácia. Európska zdravotná politika - program činnosti v oblasti ochrany zdravia na roky 2007 až 2013.