Zvýšenie penetrácie internetu v SR spolu so zvýšením bezpečného internetu pre deti a mládež - Ondrejková, Anna
Internet v školách a v domácnostiach. Internet a jeho postavenie v informačnej spoločnosti. Spôsoby pripojenia do internetu. Vysokorýchlostný internet. Internetové služby. Škodlivý a protizákonný obsah na internete. Medzinárodné dokumenty EÚ venujúce pozornosť škodlivému obsahu na internete. Prieskum Eurobarometer o nebezpečnom obsahu na internete v krajinách EÚ. Aktivity za bezpečný internet pre deti a mládež. Projekty Slovenskej republiky na zvýšenie pripojenia do internetu: Počítače pre školy, Minerva - Internet pre vzdelanie.