Kvalita riadenia ľudských zdrojov štátnej služby SR - Jicha, Ján
Informácia o Personálnom informačnom systéme pre riadenie štátnej služby v SR - projekte PHARE. Údajová báza registra. Prínos registra. Projekt získal ocenenie v súťaži Cena ITAPA 2005.