Zmeny v účtovaní vo vlastnom imaní od 1.1.2006 - Mateášová, Martina, 1979-
Účtovanie vlastného imania na účtoch účtovnej triedy 4 v podvojnom účtovníctve. Zmeny v účtovaní bezodplatne nadobudnutého majetku podľa Opatrenia Ministerstva financií SR č. MF/26670/2005-74 zo dňa 14.12.2005. Účtovanie bezodplatne nadobudnutého majetku do 31.12.2005. Spôsob účtovania bezodplatne nadobudnutého majetku od 1.1.2006. Zmeny v účtovaní reálnej hodnoty cenných papierov a podielov, ktoré tvoria podiel na základnom imaní obchodných spoločností do 20 percent. Zmeny účtovania na účtoch 428 - nerozdelený zisk minulých rokov a 429 - neuhradená strata minulých rokov.