Dlhodobý nehmotný majetok v účtovníctve podnikateľov SR a IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Harmonizácia účtovníctva v rámci Európskej únie prostredníctvom medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie (IFRS=International financial reporting standards). Previazanosť zákona o účtovníctve na iné právne predpisy v SR. Charakteristika a obsahové vymedzenie dlhodobého nehmotného majetku podľa slovenskej právnej úpravy a IFRS. Oceňovanie dlhodobého nehmotného majetku podľa legislatívy platnej v SR a IFRS.