Zlepšovanie podmienok biznisu sa zaseklo - Horníková, Zuzana
Podnikanie a podmienky podnikania na Slovensku. Hodnotenie Svetovou bankou. Bariéry, ktoré musia prekonať začínajúci podnikatelia a podnikatelia na Slovensku. Porovnanie 175 krajín sveta z apríla 2006. Klady a zápory slovenského podnikania. Slovensko vo Svetovej banke "zabodovalo" novým zákonom o konkurze. Čo je základom nového zákona. Porovnanie podnikania s krajinami V4 a svetovou elitou.