Informačná podpora elektronického podnikania vo vyspelých ekonomikách Európy a sveta - Kastl, Daniel
Rozmach elektronického podnikania po celom svete. Informačná podpora elektronického podnikania v Kanade. Detailnejší popis. Informačná podpora elektronického podnikania v Írsku. Informačná podpora na Slovensku - pre podporu elektronického podnikania u nás môžeme využiť poznatky vyspelých krajín.