Trendy v certifikácii v oblasti počítačovej gramotnosti - Pólya, Attila
Certifikáty z oblasti počítačovej gramotnosti. Asi najznámejším certifikátom z tejto oblasti je certifikát ECDL. Sedem tém - modulov, z ktorých je potrebné urobiť skúšky na získanie medzinárodného certifikátu ECDL. Trendy a očakávaný vývoj v získavaní certifikátu ECDL u nás a v okolitých krajinách. Ďalším novým modulom je CAD - o dvojrozmernom plánovaní prostredníctvom počítača.