Bulharsko a Rumunsko v EÚ - Záborský, Ján
Z obsahu: V roku 2007 by sa Európska únia mala rozšíriť o Rumunsko a Bulharsko. Obom balkánskym krajinám výrazne prospela už len vízia členstva v euroklube. Paneurópsky vplyv už na Balkáne cítiť. Čo sa zmenilo. Rumunsko a Bulharsko v číslach.