Prínosy a riziká integrovaného dohľadu nad finančným trhom - Pastoráková, Erika, 1972-
Koncepcia integrovaného dohľadu nad finančným trhom v SR, od 1. januára 2006 ho bude vykonávať NBS. Súčasťou integrovaného dohľadu nad finančným trhom bude: bankový dohľad, dohľad nad kapitálovým trhom a poisťovníctvom, dohľad nad subjektami kapitalizačného piliera povinného dôchodkového poistenia a nad subjektami doplnkového sporenia, ktoré vzniknú transformáciou súčasných doplnkových dôchodkových poisťovní, regulácia finančného trhu. Integračné pozitíva. Možné riziká integrovaného dohľadu.