Keď investor ešte pred kúpou vie, koľko zarobí - Brondošová, Jana
Správcovia investícií vychádzajú z dlhodobých pozorovaní správania trhu a podľa toho svojim klientom odporúčajú držať peniaze v investícii aspoň určitý minimálny čas. Rozhodnutie o tom, kam investovať a ako sa o investíciu starať, prebieha po línii strategická alokácia, taktická alokácia a konkrétne produkty.