Čím viac slobody, tým viac bohatstva a dlhší život - Růžičková, Marta
Vznik indexu ekonomickej slobody. Pojem ekonomická sloboda. Rebríček ekonomickej slobody. Kľúčové prvky ekonomickej slobody. Vzťah ekonomickej slobody a prosperity. Postavenie Slovenska v ratingu ekonomickej slobody. Najlepšie a najhoršie oblasti Slovenska.