Trend Top v priemysle
Analýza. Investície. Strojárstvo. Elektrotechnika. Sieťové odvetvia. Chémia a farmácia. Hutníctvo. Ťažba. Drevo a nábytok. Papier a celulóza. Polygrafia. Textil a odev. Koža a obuv. Potravinárstvo. Sklárstvo. Stavebné látky.