Transformácia trhu domácich spotrebičov v EÚ a zvyšovanie energetickej účinnosti - Knošková, Ľubica, 1965-
Modernizácia, zlepšenie výkonu a zvýšené úspory energie domácich spotrebičov môžu prispieť k zlepšeniu životného prostredia. Základné údaje o odvetví domácich spotrebičov v rámci EÚ. Úspory vyplývajúce z uvedenia dobrovoľných dohôd združenia Ceced. Systém štítkovania. Ekologická a ekonomická účinnosť práčok. Udržateľný rozvoj Európy a jej konkurencieschopnosť.