Ako ďalej so zavedeným systémom manažérstva kvality podľa normy ISO 9001* - Bílý, Matej
Načrtnutie krokov, založených na realizácii 8 princípov manažmentu kvality, ktoré by zavedený systém manažérstva kvality (SMK) podporili, ale najmä optimalizovali a zlepšili. Certifikácia či registrácia zavedeného SMK. Model EFQM (Európskej nadácie pre manažérstvo kvality) - model výnimočnosti.