Systém hodnotenia pracovného prostredia vo vzťahu k faktorom prostredia - Flimel, Marián
Definovanie pracovného prostredia, faktory vyskytujúce sa na pracovisku - fyzikálne, chemické, biologické psycho-sociálne. Analýza súčasného stavu riadenia pracovného prostredia. Optimálny vzťah manažmentu k pracovnému prostrediu. Systém hodnotenia pracovného prostredia vo výrobných stavbách. Predložený systém hodnotenia pracovného prostredia je všeobecnou metodikou, ktorú možno konkretizovať a dopĺňať podľa kokrétnych prevádzkových pomerov na pracoviskách.