Skúsenosti inovovania - Tureková, Helena
Úvodný článok k sérii ďalších, ktoré majú za cieľ komunikovať problematiku inovácií tak, aby sa vytvorila možnosť jej prirodzeného začlenenia do komplexu znalostí manažéra kvality. Dnešné trhové prostredie a bariéry inovovania. Sily podporujúce inovácie. Rozvoj podniku a význam skúseností z inovovania. Učenie sa prostredníctvom skúseností. Význam skúseností v podmienkach vypätého konkurenčného prostredia.