Špecifiká marketingových stratégií uplatňovaných vo vybraných krajinách strednej Európy - Škorvagová, Simona
Expanzia multinacionálnych spoločností vo svetovom hospodárstve. Výber lokality, formy vstupu na zahraničný trh a výber statégie, ktorá bude uplatňovaná. Stratégia diferenciácie a štandardizácie. Kritické faktory a prvky marketingovej stratégie, ktoré vedú k vysokej štandardizácii marketingového programu.