Vplyv používateľov informácií z účtovnej závierky na formovanie koncepcie finančného účtovníctva - Hurtoňová, Martina, 1977-
Príspevok vysvetľuje význam používateľov informácií z účtovnej závierky pri formovaní koncepcie finančného účtovníctva s akcentom na správne vymedzenie používateľov informácií z účtovnej závierky, ich štruktúru, analýzu a mieru uspokojenia ich informačných potrieb. Zdôrazňuje komunikačnú funkciu finančného účtovníctva.