Prínosy a riziká projektov verejného a súkromného partnerstva - Svobodová, Valéria
Otázka budovania partnerstva verejného a súkromného sektora ( PPP: public-private partnership). Postoje zástancov a oponentov PPP. Riziká projektov verejného a súkromného partnerstva. Zmluvne zaviazaný výnos z projektu PPP. Trhovo závislý výnos z projektu PPP. Financovanie projektov PPP. Skúsenosti z projektov PPP v európskych krajinách. Politická podpora a zmena politickej situácie ako faktory s najväčším vplyvom na realizáciu projektov. Kvantita a kvalita konkurenčných subjektov na trhu v procese PPP. Otázka návratnosti projektov PPP.