Štátna pokladnica. Súčasť informačného systému verejnej správy - Bandurič, Igor, 1980-
Funkcie Štátnej pokladnice. Systém kontroly výdavkov v informačnom systéme Štátnej pokladnice. Kontrola ex-ante. Optimalizácia procesov pri realizácii výdavkov klientov.