Asociácie podnikateľských inkubátorov - Rosenberg, Miloslav
Funkcie medzinárodnej siete podnikateľských inkubátorov. Formálne a neformálne siete inkubátorov. SPICE Group (Science park and innovation center experts) ako príklad neformálnej siete inkubátorov. Vznik, ciele a úlohy SPICE Group. Členstvo a financovanie tejto siete.