Vykazovanie nadobudnutého identifikovateľného majetku a záväzkov v podnikovej kombinácii podľa IFRS 3 - Parišová, Renáta, 1977-
Problematika vykazovania nadobudnutého identifikovateľného majetku, záväzkov a podmienených záväzkov v podnikovej kombinácii podľa IFRS 3 Podnikové kombinácie. Nadobúdateľ vykazuje nadobudnutý identifikovateľný majetok, záväzky a podmienené záväzky nadobúdaného podniku splňujúce kritériá stanovené IFRS 3 ku dňu akvizície v ich reálnych hodnotách s výnimkou dlhodobého majetku držaného na predaj (alebo skupiny na vyradenie) v súlade s IFRS 5 Dlhodobý majetok držaný na predaj a ukončené činnosti, ktorý sa vykazuje v reálnej hodnote bez nákladov na predaj.