Smetiari majú rast trhu garantovaný - Marčan, Peter
Rast produkcie odpadov na Slovensku. Triedený zber odpadu sa ešte len rozbieha. Rast biznisu s odpadom. Zvyšovanie atraktívnosti nadväzujúcich odvetví - materiálové a energetické využitie odpadov - bude nevyhnutné. Tržby z biznisu s odpadom a rozdelenie síl na trhu. Vývoj komunálneho a firemného trhu. Rastúca životná úroveň a množstvo odpadu. Budúcnosť energetického zhodnotenia odpadu.