Technologický inkubátor a transfer technológií - Pásztorová, Jana, 1960-
Charakteristika a úloha technologického inkubátora. Nákladovo-efektívne technologické inkubátory a kooperačné technologické inkubátory. Výhody inkubátorov zakladaných univerzitami. Skúsenosti z budovania technologických inkubátorov vo svete. Technologické inkubátory na Slovensku. Inovačné aktivity malých a stredných podnikov. Absentujúci systém podpory inovácií v SR.