Možnosti investovania na ruskom trhu - Gavaľová, Viera
Potenciál ruského trhu. Zahraničné investície a zlepšovanie investičného režimu v Rusku. Legislatíva pre zahraničné investície. Príležitosti na ruskom trhu pre zahraničných investorov. Najvyššie tempo rastu dlhodobého investovania v oblasti odevného a textilného priemyslu, telekomunikáciách a v potravinárskom priemysle.