BSC - nástroj zlepšovania výkonnosti v DECOM Slovakia, spol.s r.o., Trnava - Šurinová, Yulia
Vymedzenie pojmu Balanced Scorecard (BSC). Základ úspešného uplatňovania BSC. Význam merania výkonnosti procesov. Pojem meranie výkonnosti procesov. Základné požiadavky na efektívne meranie výkonnosti procesov. Možnosti aplikácie BSC v DECOM Slovakia. Analýza súčasného stavu procesov vo väzbe k implementácii BSC. Popis jednotlivých ukazovateľov výkonnosti. Výpočet indexu výkonnosti. Výkonnosť v rámci perspektív pred a po uplatnení BCS.