Proces identifikácie potrieb vzdelávania v manažérskej praxi - Vodák, Jozef
Výchova a vzdelávanie ako formy rozvoja osobnosti človeka. Vymedzenie pojmov výchova a vzdelávanie. Systém podnikového vzdelávania. Identifikácia a analýza potrieb vzdelávania. Cyklus systematického podnikového vzdelávania pracovníkov. Hlavné ciele vzdelávania v podniku. Učenie a rozvoj. Ukazovatele budúcich potrieb vzdelávania. Etapy identifikácie vzdelávacích potrieb.